Mobil 3

Om GRUNDA fysioterapi

Lina Stengård, leg. sjukgymnast/fysioterapeut

"Min önskan om att återigen få arbeta specifikt med kroppsbaserad fysioterapi med fokus på psykosomatik, smärtproblematik, ångest, oro, nedstämdhet,
stressrelaterade symtom har nu blivit verklighet då jag kommer att ta över Grunda fysioterapi från Helene.

Min förhoppning och mitt mål är att fortsätta arbeta med samma helhetssyn som tidigare inom företaget med patienten i fokus."

Bakgrund

Lina har arbetat terapeutiskt med människor i över 20 års tid. 1989 blev hon färdig sjukgymnast. Därefter arbetade hon under flera år i Aspen, USA, främst med idrottsskador och ortopedisk rehabilitering. Sju år senare flyttade hon hem till Sverige igen då arbetade hon på olika vårdcentraler med primärvård inom Region Halland. Hon fick sedan en ny chans att flytta utomlands och har de senaste åren bott i Dubai.
Där vidareutbildade hon sig inom psykologi, samtalsterapi, psykosomatik, traumabehandling, yoga och meditation. Hon arbetade som egen företagare med samtalsterapi, fysioterapi, yoga och meditation.

2022 flyttade Lina hem till Varberg igen och har den senaste tiden arbetat på Fjärrås Vårdcentral och Breareds Vårdcentral som fysioterapeut och har haft egen samtalsterapimottagning. Samtidigt har hon gått vidareutbildning inom KBT och AFT för att komplettera sin utländska utbildning med svensk kompetens.
 

Vi  erbjuder även kursverksamhet, konsultationer och föreläsningar.

Lina Stengård, leg. sjukgymnast  
Östra Långgatan 38, Varberg 
lina@grundafysioterapi.se 
Tel. 0739 894472

  för  fysisk & psykisk 
hälsa