Mobil 3

Meditationskuddar

Våra slitstarka meditationskuddar är gjorda i kraftigt manchestertyg som motstår deformation. Vi stoppar våra kuddar med Kapok, som många anser vara den bästa stoppningen för meditationskuddar.

Kapok är ett 100% organiskt material. Inga tillsatser eller kemikalier har använts i processen. Kvalster och bakterier kan inte leva i kapok och det avvisar fukt vilket gör kapok allergivänligt. Kapok påminner om bomull eller vadd och ger en mjuk yta mot sittbensknölarna, vilket kan vara bra om man är öm i dem.

Kuddarna är hårt stoppade för bra bärighet och formbeständighet. De tillverkas med omsorg och noggrannhet av en lokal hantverkare i Varberg

Diamantkudde: mått ca 20 cm hög                

Ta kontakt för akuelll prisuppgift, kostnad för ev. frakt tillkommer

Just nu är lagret av meditationskuddar slut och eftersom det i nuläget inte sker någon produktionen av nya kuddar hos tillverkaren kan vi tyvärr inte erbjuda försäljning av meditationkuddar under åtminstone första kvartalet av 2019.

Gör gärna en intresseanmälan via formuläret nedan om du önskar en meditationskudde så kontaktar vi dig när vi har dem åter i lager. 

Intresseanmälan:

Heléne Suu, leg. sjukgymnast  
Östra Långgatan 38, Varberg 
helene@grundafysioterapi.se 
Tel. 0340 661500 

  för  fysisk & psykisk 
hälsa